17 mar. 2014


II Concurs Escolar Saló del Còmic: Catalunya, passat i futur 

III Concurs Escolar Saló del Còmic: Catalunya, passat i futur
Es convoca el III Concurs de creació de còmics del Saló del Còmic adreçat a alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i ensenyament postobligatori. Els textos es poden presentar en català, occità o en les altres llengües curriculars.
La data límit d’admissió de treballs és el dia 11 d'abril de 2014
Informació i bases del concurs


 

VII Jormada: El Còmic una eina pedagògica 

VII Jormada: El Còmic una eina pedagògica
Adreçada al professorat de primària i secundària. La Jornada, emmarcada dins dels actes del 32è Saló del Còmic, consta d'una sessió de conferències i la possibilitat de fer una visita guiada pel Saló per al professorat en grups separats.15 de maig de 2014 a la Fira de Barcelona (Montjuïc)

Horari:Visita guiada secundària: de 15 a 16h

Visita guiada primària: de 16 a 17h

Conferències: de 17 a 20h

Inscripció del 12 de març fins al 5 de maig de 2014

 Més informació i programa1) Visita al Saló del Còmic per a grups escolars. La visita es pot fer dijous dia 15 i divendres dia 16 d'abril de 10 a 17 h. Cal fer inscripció prèvia enviant un correu a pedagogia@ficomic.com i fer-hi constar com a assumpte VISITA GRUPS ESCOLARS.2) Taller de còmic organitzat per l’Escola JOSO. Centre de Còmics i Arts Visuals. Cal fer inscripció prèvia enviant un correu a pedagogia@ficomic.com i fer-hi constar com a assumpte TALLER DE CÒMIC.