28 mar 2014

Primer Passeig Literari a la Joncosa del Montmell

 

 
Benvolguts i benvolgudes!

El proper 23 d’abril, diada de Sant Jordi, a l'escola Teresa Godes i Domènech, volen celebrar una diada molt especial. Volen inundar els carrers de la Joncosa del Montmell de contes i poesia, de paraules i màgia, de misteri i il•lusió.

La proposta és la següent, tindran oberts sis espais per on, els petits protagonistes, passaran al llarg del matí repartits en sis grups de 13 a 15 alumnes. A cada espai hi haurà un grup de lectors i lectores que llegiran i/o interpretaran textos en veu alta. El passeig literari es realitzarà al llarg de tot el matí, havent-hi dos bloc horaris clarament diferenciats, de 9h30 a 11h i de 12h a 13h30. De 11h a 12h realitzarem l’esmorzar.

Necessitem persones per llegir en veu alta als protagonistes, les lectures poden ser en català, castellà o anglès i des de l’escola es faran propostes dels textos, tot i que estan oberts a que  feu les vostres propostes de lectures.

Si a més de voler llegir o interpretar, t’agradaria musicar algun text o fer servir titelles o qualsevol altre suport teatral, no només estan obertes a que així sigui, a més els encantarà!
Com us podeu imaginar, des de l’escola no poden pagar el cost econòmic de tots aquests desplaçaments, el vostre temps, esforç i saber fer que tenen un valor incalculable. Però el volen reconèixer i, com no ho podran fer amb diners, sí que ho faran amb un detall, a més de convidar-vos a esmorzar i tractar-vos el millor possible en aquest bonic poble del Baix Penedès.

Per participar en aquest primer Passeig Literari a la Joncosa del Montmell només us heu de posar en contacte amb el centre, us ofereixes tres formes:

• Omplir el següent formulari on line: https://docs.google.com/forms/d/12r4zdIDY3xbWVretICr6mA5nz3BeHUeh_2W15hyorLw/viewform


• Escriure’ns un mail a teresagodes@gmail.com


• Trucar-nos per telèfon al 977 68 84 33


Necessiten que us inscriviu o els comuniqueu la vostra proposta abans del 4 d’abril per optimitzar l’organització i poder-vos entregar les lectures abans de les vacances de setmana santa.

Estem convençuts/des que serà una gran diada que totes i tots gaudirem i recordarem!
Escola Teresa Godes i Domènech