26 abr 2012


Què és Espurn@

El projecte Espurn@ és una iniciativa del Departament d'Ensenyament i de l'ICE de la UAB, que en porta la direcció i la gestió.

Espurna és un projecte en llengua catalana que actualment aplega més de 10.000 professionals de l'ensenyament i alumnes i prop de 50 persones el fan possible mes rere mes gràcies a les seves aportacions.

Es tracta d'un projecte multidisciplinar adreçat a mestres i professors d'infantil, primària i secundària que en base al treball en xarxa, integra metodologies i dinàmiques adreçades a la millora qualitativa de l'Escola. El seu objectiu principal és facilitar les eines necessàries als nostres joves per créixer en el marc de la societat del coneixement.
A Espurn@ hi trobareu més de 45 activitats, noves propostes mensuals i espais de treball i de col·laboració. Són activitats i propostes creades des de la perspectiva de les intel·ligències múltiples de Howard Garner i l'assoliment de les competències bàsiques. Espurn@ entén l'aprenentatge com a una oportunitat per a tothom, i aprofita la diversitat per construir un marc de convivència i d'aprenentatge integral, tant des de les aules de diversificació curricular com les ordinàries.